Toneelvoorstelling: De laatste kans!

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zondag 3 maart 2019 18u00 - 23u00
Theaterzaal Ootello - EZAART 162, 2400 MOL
Op 3 maart brengt Ootello met ?De laatste kans? een plezante, volkse ?rechttoe rechtaan? komedie, waarbij een hele avond lang uw lachspieren op de proef zullen worden gesteld! Het stuk is van de Vlaamse succesauteur Jeroen Maes. De regie is in handen van Gert Van Mechelen.
‘De Laatste Kans’, een doldwaze komedie
In februari en maart 2019 brengt Ootello met ‘De laatste kans’ een topkomedie van de Vlaamse auteur Jeroen Maes. Maes zorgt met dit rechttoe rechtaan, volks blijspel voor een avondje onvervalst lachen en gieren. De regie is in handen van Gert Van Mechelen.
Het huwelijk van Rudy en Mia Tytgat loopt al een tijdje niet meer zo gesmeerd en dat is dan nog zacht uitgedrukt. Mia hunkert naar een beetje affectie van Rudy en vindt dat het de hoogste tijd wordt om aan hun uitgedoofde relatie te werken. Mia wil hem nog ‘een laatste kans’ geven als hij toestemt in een sessie met een relatietherapeut. Met tegenzin gaat hij in op de vraag van zijn echtgenote. Wanneer echter een oude schoolkameraad toevallig op bezoek komt, ziet Rudy zijn kans schoon om hem te vragen de plaats van de therapeut in te nemen. De poppen gaan echter pas echt aan het dansen als de échte therapeut op het toneel verschijnt …
Cast: Dré Lievens, Urbain Uytterhoeven, Anneke De Donder Erna Geerinckx, Julie Moons.

Praktisch

Artiest / Spreker / Gids
ootello
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Geel-Bel
Meer weten?
Prijs
€ 10,00
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

014/582461

Meer activiteiten

  • 05 mei

    Voettocht naar Scherpenheuvel