Zomer BBQ

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zondag 21 augustus 2022 12u00 - 18u00
PC Geel-Bel - WIJDBOS 39, 2440 GEEL

Verslag

Landelijke Gilde Bel op 21 augustus 2022
Een heerlijke feeststemming doet de ronde onder de ingeschreven leden. Twee glazen cava en een fruitsapke stonden te wachten op de laatsten. We schuiven aan aan de dichtstbijzijnde tafel van vier. “Aangename kennismaking.”
Daarnaast een tafel met drie paar krasse tachtigers. Samen tellen ze vierhonderd zesenvijftig lentes. Geweldig om zien hoe ze met een rijkgevuld bord de parochiezaal weer binnenstapten. Smakelijk.
Ook de anderen deden zich tegoed aan de BBQ. De Landelijke Gilde van Bel trakteerde haar leden met dit prachtig initiatief. Er werd gelachen en genoten. Corona had duidelijk haar steentje bijgedragen in de uitbundige stemming. De vraag naar een dessertje bleef niet uit.
Bierkaartjes werden uitgedeeld. (?) Dartpijltjes volgden. En of er geoefend werd. Veiligheidskledij voor de puntentellers bij het “Winmau Blade 6”-bord was juist niet nodig. Na het dessert, rijstpap op grootmoeders wijze, ging de eigenlijke wedstrijd van start. Er werd gesmeten, gegooid, en. . . genoteerd. Uiteindelijk restten twee finalisten. De ‘trofee’, een fles wijn van de hoogste kwaliteit, werd ten slotte, na een verbeten strijd, door voorzitter Jos overhandigd aan Karel en niet aan André. Proficiat mannen.
Heel subtiel wandelde er even later een mobieltje van tafel naar tafel: duidelijk om aan te geven dat het einde van deze prachtige namiddag nakende was.
Een meer dan geslaagde zondagnamiddag in de parochiezaal eindigde met eenenvijftig enthousiastelingen die vriendschapsbanden hadden aangehaald en broeksbanden losgezet, nieuwe gezichten hadden zien opduiken en Bellenaren die zeer voldaan naar huis gingen. (DT)

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Geel-Bel
Meer weten?
Prijs
€ 20,00
Drank inbegrepen.
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

014/582461